Έναρξη: 23/01/2018

Ένα νέο σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε άτομα που εργάζονται ή θέλουν να εργαστούν στο χώρο της εστίασης και στοχεύει στην εκπαίδευση τους σε υψηλό επίπεδο και διάφορους τομείς όπως κανόνες υγιεινής, χώρους εστιατορίου, εξοπλισμός, θέματα προσωπικού και τρόπους σερβιρίσματος.

Ενότητες Σεμιναρίου ενδεικτικά:

  • Εισαγωγή (ιστορική αναδρομή, όρος service, χαρακτηριστικά επισιτιστικής επιχείρησης, τάσεις και εξελίξει)
  • Χώροι εστιατορίου
  • Εξοπλισμός και διαχείριση του
  • Υγιεινή και Ασφάλεια
  • Φιλοσοφίες set up table
  • Couvert
  • Σύνθεση προσωπικού και ανάλυση θέσεων
  • Περιγραφή εργασιών
  • Κρίσιμα σημεία του service
  • Εργασιακές σχέσεις και pay roll
  • Τρόποι παράθεσης εδεσμάτων
  • Mise n place
  • Σειρά εδεσμάτων
  • Πρωινό και brunch
  • Κανόνες σερβιρίσματος
  • Αγγλικός και Γαλλικός τρόπος service
  • Προσωποποιημένο service
  • Banquet εκδηλώσεις

Το κόστος του προγράμματος: είναι 260€ ανά συμμετοχή

Χρόνος Διεξαγωγής: Το τμήμα θα διεξαχθεί από τις 23/01/18 έως τις 09/02/18 κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή απογευματινές ώρες (17.00-22.00) και θα έχει συνολική διάρκεια 54 διδακτικές ώρες.

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός. Ηράκλειο.

Κόστος: 260,00 ευρώ.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο