Ταχύρρυθμα προγράμματα Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Γαστρονομία & τη Ζαχαροπλαστική από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα


COOK GOURMET & PASTRY GOURMET

 Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ γνωρίζοντας τις τάσεις της Ελληνικής & Διεθνούς Γαστρονομίας, δημιούργησε δύο ταχύρρυθμα προγράμματα  εξειδίκευσης με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων γνώσεων γύρω από τις νέες τάσεις του κλάδου της εστίασης.

Ταλαντούχοι και καταξιωμένοι chef & pastry chef θα συνδυάσουν τις άριστες και εξεζητημένες πρώτες ύλες με ιδιαίτερες τεχνικές και καινοτόμο food styling.

Πιάτα αστέρων Michelin, αποδόμηση συνταγών και νέες τάσεις στην παρουσίαση εδεσμάτων, μοριακή γαστρονομία,  σύνθεση fusion menus με την χρήση του Pacojet, Sousvide, Thermomix, Siphon και άλλων μηχανημάτων είναι μέρη του COOK GOURMET.

Προχωρημένες καλλιτεχνικές τεχνικές σοκολάτας, καραμέλας καθώς και ζαχαρόπαστας , εστιατορικά επιδόρπια με την χρήση του Pacojet, Thermomix και άλλων μηχανημάτων είναι μέρη του PASTRY GOURMET.

Τα δύο προγράμματα απευθύνονται σε εργαζόμενους στον τομέα του επισιτισμού, σε αποφοίτους ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, σε αποφοίτους δημοσίων ΟΤΕΚ, σε αποφοίτους ΟΑΕΔ, σε απόφοιτους Λυκείου και σε όσους σπουδαστές και επαγγελματίες επιζητούν εξειδικευμένες advanced γνώσεις γύρω από τη μαγειρική & τη ζαχαροπλαστική.

Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι 200 ώρες για το COOK GOURMET και 120 ώρες για το PASTRY GOURMET αντίστοιχα, ενώ ο αριθμός των θέσεων ανά πρόγραμμα είναι περιορισμένος (23 θέσεις max).

 

 

 

 



Σχετικά Άρθρα