Στα πλαίσια του Food Festival του Mediterranean Cosmos, ο τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος υπόσχεται να ετοιμάσει live γευστικές δημιουργίες που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

12744408_1015353628534780_6633039460604209535_n

Δείτε το πρόγραμμα του Μαρτίου:

Μαγειρεύοντας  γευστικά χωρίς αλάτι – Λιογγάρης Νίκος

2/3, 19:00 – 20:00

Μοναστηριακή κουζίνα  – Λιογγάρης Νίκος

4/3, 20:15 – 21:15

Η θάλασσα στην κουζίνα μας – Τζινόπουλος  Ευριπίδης

5/3, 16:30 – 17:30

Η τεχνική και τα μυστικά του ριζότο – Σταμίδης Στέφανος

9/3, 19:00 – 20:00

Συνταγές χωρίς γλουτένη  – Λιογγάρης Νίκος

11/3, 19:00 – 20:00

Μαγειρεύοντας υγιεινά – Τζινόπουλος  Ευριπίδης

12/3, 13:00 – 14:00