ΥΛΙΚΑ

  • 200γρ μπισκότα πτι μπέρ
  • 100γρ κουβερτούρα
  • 300γρ κουβερτούρα γάλακτος
  • Ξὐσμα απο μισό πορτοκάλι
  • 1 σφηνάκι Λικέρ πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπόλ, σπάμε τα μπισκότα με το χέρι μας ελαφρά, ρίχνουμε το λικέρ, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
  2. Σε ενα μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και προσθέτουμε σε αυτήν το ξύσμα πορτοκαλιού. Περιχύνουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
  3. Στρώνουμε ενα κομμάτι αλουμινόχαρτο και απο πάνω ακριβώς ενα κομμάτι λαδόκολα (45×45 και τα 2 φύλλα) Τοποθετούμε στην μέση το μείγμα και απλώνουμε ομοιόμορφα και διαμορφώνουμε ενα ρολό. Κλείνουμε καλά τις άκρες σαν καραμέλα και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες.
  4. Κόβουμε φέτα φέτα και σερβίρουμε παγωμένο.

about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!