Ο συνδυασμός διαφόρων δημοφιλών γλυκών (π.χ. Cronut = κρουασάν + ντόνατ) είναι μία κυρίαρχη τάση στη ζαχαροπλαστική – αλλά και στη μαγειρική – τα τελευταία χρόνια, καθώς τα μαγαζιά αναζητούν όλο και πιο πρωτότυπους τρόπους, για να δώσουν τη δική τους εκδοχή ενός παραδοσιακού φαγητού.

Τέτοιες ιδέες όχι μόνο ελκύουν νέα πελατεία, καθώς το κοινό σήμερα αναζητά νέες γεύσεις, αλλά γίνονται και ιδανικό θέμα για δημοσιεύσεις στα social media, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και οφέλιμο για ένα μαγαζί, καθώς προβάλλεται μέσα από το ίδιο του το κοινό.

Έτσι βλέπουμε στο Instagram φωτογραφίες με τα ντόνατ, που είναι γεμισμένα με παγωτό, ένα γλυκάκι που είναι ήδη στις ΗΠΑ ιδιαίτερα δημοφιλές, καθώς συνδυάζει δύο πολύ αγαπημένα γλυκά.

Ζεστό από έξω και κρύο από μέσα, το Ice cream donut αποτελεί ένα άκρως πρωτότυπο γλυκό, ιδανικό για όποιον έχει βαρεθεί τις παραδοσιακές εκδοχές.