Είναι ιδιαίτερα, πολύχρωμα, φαίνονται νόστιμα και είναι η τελευταία λέξη στο χώρο των milkshakes.

sdi

Σχεδιασμένα αποκλειστικά για τους χρήστες του Instagram και όσους συμμετείχαν στο φεστιβάλ μουσικής Coachella στην Καλιφόρνια, η αμερικανική αλυσίδα ταχυγραφιών Sonic Drive In κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την σεφ – διάσημη χρήστη του Instagram Christine Flynn τα τετράγωνα milkshake που είναι ό,τι πρέπει για φωτογραφήσεις και θεωρείται το νέο trend, έχοντας μάλιστα το δικό τους hashtag #SquareShakes.

Με έξυπνο μάρκετινγκ και ωραίο στύσιμο, λοιπόν, τα Sonic Square Milkshakes, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα κλασσικά milkshake που όλοι γνωρίζουμε, απλά σε τετράγωνα δοχεία και κυκλοφορούν σε διάφορες γεύσεις, όπως βανίλια, μαύρη σοκολάτα, καραμέλα γάλακτος, λεβάντα, αλλά και την πιο ιδιαίτερη γεύση με βάση το bourbon και τη μαύρη ζάχαρη.

Αν και προς το παρόν τα milkshakes αυτά είναι διαθέσιμα για παραγγελία μόνο μέσω Instagram για τους κατοίκους της Καλιφόρνια, κάτι μας λέει ότι σύντομα όλα τα καφέ – μπαρ θα αφήσουν στην άκρη τα βαζάκια από μαρμερλάδα που ήταν τρεντ εδώ και μερικά χρόνια, και θα σερβίρουν καφέ, milkshake και cocktail σε τετράγωνα δοχεία. Σίγουρα πάντως είναι εντυπωσιακά και αξίζει να «ανέβουν» στο Instagram.