Με το σήμα «κρητική κουζίνα» της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης, πιστοποιήθηκε το ξενοδοχείο CHC Athina Palace και το εστιατόριό του «Greek Taverna», όπως επίσης και το ξενοδοχείο Sea Side Resort & Spa και το εστιατόριό του «MINOAN». Τις δύο αυτές πολυτελέστατες μονάδες διαχειρίζεται η Εταιρεία του κ. Ζαχαρία Α. Χνάρη «Chnaris Hotel ManagementDevelopment & Consulting S.A.» με το διακριτικό τίτλο «CHC HOTELS».

Η εκδήλωση βράβευσης για τις σημαντικές αυτές διακρίσεις, που απονεμήθηκαν σε Κρητικές επιχειρήσεις που προωθούν ποιοτικά Κρητικά προϊόντα ενισχύοντας τον πρωτογενή τομέα και την οικονομία του τόπου γενικότερα, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Ο Γενικός Δ/ντης και Ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα σημαντική διάκριση για δυο ξενοδοχειακές μονάδες – πρότυπα για τον τόπο μας, μια διάκριση που έρχεται ως το επιστέγασμα των προσπαθειών που καταβάλλουμε στα ξενοδοχεία μας για να αναδείξουμε, να προβάλουμε και να προωθήσουμε τα προϊόντα της Κρήτης μας. Προϊόντα αγνά, νόστιμα και μοναδικά που κερδίζουν από την πρώτη στιγμή τους επισκέπτες και μας προσφέρουν ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα στην άκρως ανταγωνιστική, παγκόσμια τουριστική αγορά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια την Περιφέρεια Κρήτης, προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, την Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεανώ Βρέντζου,  καθώς επίσης τον κ. Χνάρη Εμμανουήλ Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, την κα Βίκυ Νταγιαντά  και όλα τα στελέχη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης για την πολύτιμη υποστήριξη που μας παρέχουν, όπως επίσης και να συγχαρώ όλες τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν με τις σχετικές πιστοποιήσεις.».