7

Την Δευτέρα 4 Ιουλίου, η  εταιρεία ΣΙΜΣΙΡΙΚΗΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα στην Αλεξανδρούπολη με 3 θεματικές ενότητες:

-Ξηρή ωρίμανση (Dry Aging)
-Συσκευασία σε κενό (Vacuum Packing)
-Μαγειρική σε κενό (Sous Vide).

Εισηγητής ήταν ο R & D Chef και σύμβουλος γαστρονομίας Λάζαρος Ράπτης.

4

Πάνω από 50 επαγγελματίες εστίασης και κρεοπώλες συμμετείχαν στην ημερίδα και  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον γνωστό chef να μαγειρεύει, ενώ γεύτηκαν  καταπληκτικά πιάτα και επιδόρπια μαγειρεμένα με την μέθοδο sous vide.

WP_20160703_013

Παράλληλα στον ίδιο χώρο παρουσιάστηκαν οι νέες σειρές  επαγγελματικής κουζίνας της Baron, οι φούρνοι της Venix,  η πλήρης σειρά των πλυντηρίων πιάτων της  Dihr και φυσικά οι συσκευές κενού και sous vide της Intercom που αντιπροσωπεύει η εταιρεία  ΣΙΜΣΙΡΙΚΗΣ στην ελληνική αγορά.