CABARE Ιδέες*

εστιατόριο

Η Minu Pauline, μια ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Ινδία, όταν είδε μια άστεγη να ψάχνει για φαγητό στα σκουπίδια, ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι γι’αυτό και έτσι, έθεσε σε εφαρμογή μια εξαιρετική ιδέα. Τοποθέτησε στο δρόμο, έξω από το εστιατόριό της, ένα ψυγείο, στο οποίο αφήνει καθημερινά τα περισσεύματα του εστιατορίου της, για τους αστέγους της περιοχής.

Εκεί μπορεί όποιος θέλει (πολίτες και άλλα εστιατόρια) να αφήνει φαγητό συμβάλλοντας σε αυτή την αλυσίδα βοήθειας, με αποτέλεσμα κάθε μέρα να έχει το ψυγείο έως και 70 με 80 μερίδες φαγητό!

 

Δείτε το σχετικό βίντεο: