Eργοστάσιο σοκολάτας: Oι καλύτεροι chef του κόσμου αποθεώνουν τον εθισμό


cnn.gr*

Γνωστοί για τον ναό της εκλεπτυσμένης γεύσης στην Ισπανία, το El Celler de Can Roca τα τρία αδέλφια Ρόκα δεν εφησυχάζονται στις δάφνες τους και αποθεώνουν τη σοκολάτα -αυτόν τον γλυκό εθισμό.

Όπως ανακοίνωσαν οι αδελφοί Ρόκα, ιδιοκτήτες της επιχείρησης εστίασης που κέρδισε δύο φορές τον τίτλο του καλύτερου εστιατορίου στον κόσμο ετοιμάζονται να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο σοκολάτας στην Ισπανία.

Τα τρία αδέλφια Χοάν, Χοσέπ και Τζόρντι Ρόκα (Joan, Jordi, Josep Roca), ιδιοκτήτες και σεφ του El Cellar de Can Roca στη Χερόνα της Ισπανίας διευθύνουν και ένα κατάστημα παγωτών, το Rocamboles στην ίδια πόλη.

Ο Χοάν Ρόκα στη διάρκεια συνεδρίου στη Βαρκελώνη για τα 50 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο είπε ότι ο αδελφός του Τζόρντι ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από το εγχείρημα.

Ο σεφ ζαχαροπλαστικής στο El Celler, γνωστός για τα ονειρεμένα, εντυπωσιακά επιδόρπια στο εστιατόριο, έφτιαχνε εδώ και αρκετό καιρό σοκολάτες με κακάο από την Πιούρα του Περού στην κουζίνα του El Celler.

Το εργοστάσιο σοκολάτας των αδελφών Ρόκα βρίσκεται ακόμα στο αρχικό στάδιο του σχεδιασμού, σύμφωνα με το blog για εστιατόρια Fine Dining Lovers, αλλά οι διάσημοι σεφ ανακοίνωσαν ότι αναμένεται να λειτουργήσει στη Χερόνα το επόμενο έτος.

(*) Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο : cnn.gr



Σχετικά Άρθρα