Δύο νέα καταστήματα FLOCAFE ESPRESSO ROOM, ξεκίνησαν τη λειτουργία τους και υποδέχθηκαν όλους τους λάτρεις του καφέ στο Δέλτα Φαλήρου (Παλαιά Λ.Ποσειδώνος 1 & Μωραϊτίνη) και στο Γαλάτσι (Λ. Βεΐκου 109).

FLOCAFE
Τα νέα FLOCAFE Espresso Room στο Δέλτα Φαλήρου & στο Γαλάτσι υποδέχθηκαν το κοινό με εντυπωσιακά all day events

Όσοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τη νέα εμπειρία FLOCAFE Espresso Room μυήθηκαν στο μαγευτικό κόσμο του καφέ από τους εξειδικευμένους baristi. Πρωταγωνιστές τα 3 νέα χαρμάνια των FLOCAFE Espresso Room: America Latina Selection 100% Arabica, το κλασσικό ισορροπημένο χαρμάνι των FLOCAFE Espresso Room, το African Earth, ένα χαρμάνι για ένταση και διάρκεια στη γεύση, και το πιο εκλεπτυσμένο περιορισμένης παραγωγής χαρμάνι, Honduras Premium. Παράλληλα, γεύτηκαν ροφήματα με βάση των καφέ, coffee-cocktails με ή χωρίς αλκοόλ αλλά και ελαφριά, γλυκά και αλμυρά snacks εμπνευσμένα από ιδιαίτερες συνταγές. Ειδικά για τα openings, οι επισκέπτες των δύο νέων FLOCAFE Espresso Room είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν το αγαπημένο τους χαρμάνι και να απολαύσουν τον καφέ της επιλογής τους, κερασμένο από το κατάστημα!

FLOCAFE
Ο Σταύρος Λαμπρινίδης και οι εξειδικευμένοι baristi των FLOCAFE Espresso Room μύησαν τους επισκέπτες των δύο νέων καταστημάτων στο μαγευτικό κόσμο του καφέ
FLOCAFE ESPRESSO ROOM
Όσοι βρέθηκαν στα opening parties των νέων FLOCAFE Espresso Room, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά coffee cocktails, αλλά και να αγοράσουν τα αγαπημένα τους χαρμάνια καφέ από το Shop του καταστήματος

Το δικό της δυναμικό μουσικό στίγμα στη βραδιά, έδωσε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, με τη live μετάδοση της ραδιοφωνικής της εκπομπής “Maggie’s Touch”, στο Nitro Radio 102.5, μέσα από τα καταστήματα FLOCAFE Espresso Room στο Φάληρο και το Γαλάτσι, ανεβάζοντας τη διάθεση του κοινού!

FLOCAFE ESPRESSO ROOM
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με τον διακεκριμένο barista των FLOCAFE Espresso Room, Σταύρο Λαμπρινίδη

Μεταξύ των θαμώνων ήταν η Άννα Πρέλεβιτς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελισάβετ Σπανού, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με τα νέα καταστήματα και ανακάλυψαν το δικό τους αγαπημένο χαρμάνι καφέ!

FLOCAFE Espresso Room
Ο ιδιοκτήτης των FLOCAFE Espresso Room στο Δέλτα Φαλήρου & στο Γαλάτσι, Ηλίας Αγραφιώτης, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Το νέο concept FLOCAFE Espresso Room αναμένεται να επεκταθεί έως το τέλος του χρόνου σε ακόμα περισσότερα σημεία, ώστε να μπορούμε όλο και περισσότεροι να μυηθούμε στην απόλυτη εμπειρία καφέ!