Spirited-Awards-R

Μετά από την διεξοδική αξιολόγηση των πάνω από 1500 υποψηφιοτήτων, ανακοινώθηκαν οι 10 φιναλίστ κάθε κατηγορίας βραβείων για τα 10α Spirited Awards, την κορυφαία γιορτή αναγνώρισης bar, bartenders και ειδικών του χώρου, από το 2007. Οι 110 ειδήμονες όλου του κόσμου, λοιπόν, επέλεξαν τους 10 επικρατέστερους για κάθε μία από τις 24 κατηγορίες βραβείων, κρίνοντας με βάση τα προκαθορισμένα κριτήρια. Ανάμεσά  τους, λοιπόν, κατάφεραν να περάσουν και τα ελληνικά bar «Baba Au Rum» και «The Clumsies», μία στιγμή μεγάλης αξίας και αναγνώρισης.

Πιο συγκεκριμένα, το «Baba Au Rum» είναι υποψήφιο  σε δύο κατηγορίες πρώτα στην κατηγορία World’s Best Cocktail Menu, μαζί με πολύ γνωστά bar από όλων τον κόσμο, όπως τα «American Bar at The Savoy» και «Nightjar» του Λονδίνου και το «Mace» της Νέας Υόρκης, αλλά και στην  κατηγορία Best International High Volume Cocktail Bar μαζί με το δεύτερο ελληνικό bar, «The Clumsies».

Baba-Au-Rum-Spirit-List-1280x766   IMG_0482

Την Δευτέρα 20 Ιουνίου, ο Simon Ford, πρόεδρος των Spirited Awards θα ανακοινώσει τους τέσσερις και τελικούς φιναλίστ κάθε κατηγορίας μέσω του Facebook στην σελίδα Tales of the Cocktail και τα αποτελέσματα θα μάθουμε όλοι στην απονομή των βραβείων στις  23 Ιουλίου στο πλαίσιο του 14ου Tales of the Cocktail στη Νέα Ορλεάνη.