Το ΙΕΚ NEW YORK διοργανώνει ένα δωρεάν σεμινάριο με γεύσεις από την Ιταλία, με τον διάσημο και κάτοχο του πολυπόθητου αστεριού Michelin Chef Ettore Botrini, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 , 18:00 με 20:00, στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Optima Gastronomy Lab (Πειραιώς 35, Μοσχάτο).

O Michelin Chef Ettore Botrini ηγείται της ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ NEW YORK- ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ NEW YORK COLLEGE που λειτουργεί τα τελευταία 3 χρόνια με απόλυτη επιτυχία και αποσκοπεί στην άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του σε ένα από τα επαγγέλματα του μέλλοντος.

Οι σπουδαστές μαγειρικής του ΙΙΕΚ ΝΥ διδάσκονται από διακεκριμένους Chef και εκπαιδεύονται στη δημιουργία πιάτων υψηλού γαστρονομικού επιπέδου.

Το ΙΕΚ NEW YORK είναι το μοναδικό Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης με Αμερικανικά Standards Εκπαίδευσης που βοηθά τους σπουδαστές του να αποκτήσουν μια μοναδική εμπειρία και σε διάρκεια 2 ετών να εφοδιαστούν με τις κατάλληλες γνώσεις για υψηλή καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.