Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Στέλιο Παρλιάρο.Ο πρωτοπόρος δημιουργός της ζαχαροπλαστικής τέχνης στην Ελλάδα θα μοιραστεί την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του με τους μελλοντικούς pastrychefs μέσα από σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων.

Έχοντας εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο με την προώθηση ελληνικών προϊόντων κι έχοντας συνεργαστεί με πλήθος ισχυρών brands, ο Στέλιος Παρλιάρος έχει χαράξει τη δική του μοναδική πορεία στο χώρο. Με την ιδιαίτερη ικανότητά του να συνδυάζει τεχνοτροπίες και υλικά, ακολουθώντας τη γαλλική φιλοσοφία, εμπνέεται από τα προϊόντα της ελληνικής γης και βάζοντας μια γεύση Ανατολής στα γλυκά του, όπως και στην αισθητική του, διαμορφώνει γαστρονομικά αριστουργήματα που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ επενδύει στη γνώση και δημιουργεί τους αυριανούς επαγγελματίες στην Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική μέσα από συνεργασίες κορυφής σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στον Πειραιά. Η ποιοτική εκπαίδευση που απολαμβάνουν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ αντικατοπτρίζεται στην Αγορά Εργασίας με το ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης, καθώς 7 στους 10 αποφοίτους της σχολής εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει.