Δύο ζεστές σάλτσες που μετατρέπουν απλά υλικά σε εξαιρετικά εδέσματα! Η γνώση τους και η άψογη εκτέλεσή τους συγκαταλέγονται στις τεχνικές που πρέπει κάποιος να τις κάνει master. Λέγονται σάλτσες βουτύρου γιατί δημιουργήθηκαν για να δίνουν λιπαρότητα, ειδικά σε κρέατα που έχουν χαμηλά λιπαρά.

Η Hollandaise (Ολανδέζ) και η Béarnaise (Μπεαρνέζ) θέλουν τρία πράγματα για να γίνουν: reduction στα υγρά, κρόκους αυγών και βούτυρο clarifie. Αυτές οι δύο εκπληκτικές σάλτσες μαζί με τα παράγωγά τους συνοδεύουν κρέατα πρώτης κατηγορίες, φιλέτα, entrecote, filet mignon. Στο μάθημα ανακαλύπτουμε την άψογη απόδοσή τους μέσα από πρακτικές εφαρμογές.

Πληροφορίες Σεμιναρίου:

Εκπαιδευτές Chef: Κατσαριώτης Νίκος
Πόντοι ΜΜ: 35 ή 20
Ημερομηνία: 22/01/2019 10:00 – 13:00
Κόστος Συμμετοχής: 26,90€, για ένα άτομο. Με κάρτα Ανεργίας 16,90€, για ένα άτομο
Κατηγορία: Μαθήματα Μαγειρικής
Τοποθεσία: Λ. Βουλιαγμένης 299,  Άγιος Δημήτριος, 17343

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2109882378
Email: info@mathimatamageirikis.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.mathimatamageirikis.gr/el/