Από το minced meat (ψιλοκομμένο κρέας) στον κιμά περασμένο από μηχανή, η επιλογή τεχνικής και κρέατος έχει άμεση σχέση με την τελική παρασκευή που θέλουμε να επιτύχουμε. Απαραίτητη διαδικασία στην κουζίνα με πολυάριθμες εφαρμογές σε όλα τα επίπεδα. Από τους τραγανούς κεφτέδες, στα αφράτα μπιφτέκια, τα μεγάλα μπέργκερ, έως τα γεμιστά ρολά, την σάλτσα μπολονέζ, τα πικάντικα κεμπάπ, το γέμισμα στις πίτες, την πλούσια γεύση στα γεμιστά και σε διάφορων ειδών μαγειρευτά.

κιμάς

Από όλες τις παρασκευές, οι μεγαλύτερες τεχνικές δυσκολίες, αλλά και λάθη στην κουζίνα εντοπίζονται στην παρασκευή των burgers που σίγουρα είναι διαφορετική από αυτή που ακολουθούμε για τα γνωστά μπιφτέκια, όσο και για τα κακοεκτελεσμένα κεμπάπ (kabobs). Στο σεμινάριο αυτό εστιάζουμε πολύ συγκεκριμένα στις 3 αυτές παρασκευές και ανακαλύπτουμε διαφορές στην συνταγή, την επιλογή κρέατος και τρόπος μαγειρέματος.

Πληροφορίες Σεμιναρίου: 

Εκπαιδευτές Chef: Καρακατσάνης Προκόπης
Πόντοι ΜΜ: 35 ή 20
Ημερομηνία: 28/01/2019 10:00 – 13:00
Κόστος Συμμετοχής: 29,90€ για ένα άτομο, με κάρτα Ανεργίας 19,90€
για ένα άτομο
Κατηγορία: Μαθήματα Μαγειρικής
Τοποθεσία: Λ. Βουλιαγμένης 299, Άγιος Δημήτριος, 17343

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2109882378
Email: info@mathimatamageirikis.gr

Περισσότερες πληροφορίες εδώ