Τα Επιδοτούμενα και Αυτοχρηματοδοτούμενα Σεμινάρια Κατάρτισης Ενηλίκων από τις ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, παρουσιάζουν το νέο τους σεμινάριο με τίτλο «Τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας», με  έναρξη στις  26/11/2018.

ιταλικής

Τι θα μάθεις στο σεμινάριο;

Μαγειρέψτε αυθεντικές ιταλικές συνταγές και μάθετε τα μυστικά τα οποία κρύβει η ιδιαίτερα δημοφιλής ιταλική κουζίνα. Είτε ασχολείστε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά με τη μαγειρική, μπορείτε να μυηθείτε στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας και να εκπλήξετε ευχάριστα τους πελάτες σας ή τους δικούς σας ανθρώπους αντίστοιχα.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Εισαγωγή στην ιταλική κουζίνα
  • Γνωριμία με εξειδικευμένα εργαλεία
  • Οργάνωση εργασίας
  • Συντήρηση τροφίμων (πίτσα, μακαρόνι, τυραμισού)
  • Εκμάθηση παρασκευής τροφίμων
  • Πρακτική εργασία
  • Εξετάσεις

Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 160€ ανά συμμετοχή (στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών)

Διάρκεια: 18 διδακτικές ώρες

Χρόνος διεξαγωγής: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από τις 26/11/18 έως τις 08/12/18 και ώρες 18:30μ.μ με 21:00μ.μ.

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός

Στους καταρτιζόμενους με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν, βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου από το ΚΕΚ αλλά και CERTIFICATE από το Italian Pizza Academy.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ: Τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας