Εξαιρετικό σεμινάριο υψηλών τεχνικών για ψάρι σε δύο σεμινάρια (Ι και ΙΙ). Από το φιλετάρισμα, στην διαχείριση στο μαγείρεμα, τις γαρνιτούρες και το άψογο plating για την τελική παρουσίαση του πιάτου. Μεσογειακές γεύσεις και παιχνίδισμα υλικών που ισορροπούν ανάμεσα σε Ελληνικές γεύσεις και την επαγγελματική ικανότητα του Chef Βασίλη Τσατσάκη (εστιατόρια ΑΔΟΛΟ, ΨΑΡΑΔΕΣ) να κεντρίζει τον ουρανίσκο.

Στο σεμινάριο ανακαλύπτουμε 4 διαφορετικά πιάτα με λευκόσαρκα ψάρια ανοιχτών θαλασσών σε πρωταγωνιστικό ρόλο να αναδομούνται και ανασυντίθενται για να αποδώσουν εξαιρετικές γεύσεις:

Φιλέτο μπαρμπούνι ψημένο σε μυρωδικά με ψητό πράσο (λευκόσαρκο χωρίς λιπαρά, στρογγυλό)
Φιλέτο λαβράκι με 3 υφές κουνουπιδιού και κρέμα σχοινόπρασο (λευκόσαρκο χωρίς λιπαρά, στρογγυλό ψάρι)
Πεσκανδρίτσα φρικασέ με παντζαρόφυλλα και τραγανές αγκινάρες (λευκόσαρκο, στρογγυλό ψάρι)
Μπακαλιάρος καπνιστός ποσέ σε κρόκο Κοζάνης (λευκόσαρκο, χωρίς λιπαρά, στρογγυλό ψάρι).

Πληροφορίες Σεμιναρίου:

Εκπαιδευτές Chef: Τσατσάκης Βασίλης
Πόντοι ΜΜ: 65
Ημερομηνία: 17/01/2019 11:00 – 15:00
Κόστος Συμμετοχής: 79,90€, για ένα άτομο
Κατηγορία: Εξειδικευμένα Μαθήματα
Τοποθεσία: Λ. Βουλιαγμένης 299,  Άγιος Δημήτριος, 17343

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2109882378
Email: info@mathimatamageirikis.gr

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: https://www.mathimatamageirikis.gr/el/