Τόπος σεμιναρίου: Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα

Ημερομηνία: 19/10/2020

Τηλέφωνο:2103232323

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Νίκος Γαϊτάνος, Vegan Chef, Υπεύθυνος Προγράμματος
Γιώργος Βαϊδάνης, Vegan Chef (Bamboo Vegan)
Σοφία Κανέλλου, Vegan Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Μάριος Δεσσύλας, Γεωπόνος, Σύμβουλος Βιολογικής – Βιοδυναμικής Γεωργίας
Σταύρος Καραγιλάνης – Κώστας Τζαλλήλας (ONE Project), Εκπαιδευτές Μακροβιοτικής
Αλεξάνδρα Σαρηγιάννη, Raw Vegan (The Vegan Fairies)
Στάθης Γιαννάτος, Μανιταρογνωσία (Μανιταριών Γεύσεις)

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Vegans
Σε ερασιτέχνες-λάτρεις της μαγειρικής και της υγιεινής διατροφής
Σε σπουδαστές Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής-Ξενοδοχειακών
Επαγγελματίες Chef, Pastry Chef
Ιδιοκτήτες και Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ο Vegan Chef Νίκος Γαϊτάνος και η κορυφαία ομάδα εξειδικευμένων εισηγητών, μυούν επαγγελματίες και μη στα μυστικά της αποκλειστικά χορτοφαγικής διατροφής. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν ειδικές τεχνικές και συνταγές, αλλά και να δημιουργήσουν menu για vegan εστιατόρια. Ο Vegan Chef μπορεί να εργαστεί σε εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια, casinos, νοσοκομεία και άλλους φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας, καθώς και σε vegan catering με τα οποία συνεργάζεται η ΣΒΙΕ. Οι επαγγελματίες vegan chefs μπορούν ακόμη να δημιουργήσουν το δικό τους vegan εστιατόριο ή catering.

Θεματικές ενότητες

  • Ελληνική Κουζίνα
  • Μεσογειακή Κουζίνα
  • Ασιατική Κουζίνα
  • Μεξικάνικη Κουζίνα
  • Εξωτικές κουζίνες στη Vegan εκδοχή τους
  • Vegan Street Food
  • Vegan Πρώτες Υλες
  • Τα Πάντα για τα Μανιτάρια
  • Φυτά, Χόρτα και Βότανα με Ευεργετικές Ιδιότητες
  • Πλεονεκτήματα Vegan Διατροφής και Στοιχεία Διαιτολογίας
  • Φυτικό Γάλα και Φυτικά Τυριά
  • Μακροβιοτική διατροφή
  • Ωμοφαγική διατροφή
  • Vegan Sushi
  • Tεχνικές Fake Meat – Fake Fish
  • Πρακτική Άσκηση σε Vegan Eστιατόρια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διάρκεια
1) 2 έτη
2) 1 έτος
3) 6 μήνες