Διήμερο σεμινάριο από τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος
ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΣΙΟΤΙΝΗ
15 & 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 11:00 – 16:00
“Αγγίζοντας την Υψηλή Γαστρονομία μέσω των ελληνικών προϊόντων” διά χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη
Δευτέρα 15 Ιανουαρίου – Θαλασσινά
- Μακαρόν από φυτικό κάρβουνο με γκανάζ από μαύρο σουσάμι, καπνιστό χέλι και πράσινο μήλο
- Ελληνικό Fish & Chips με μπακαλιάρο και σκορδαλιά
- Πανακότα από καπνιστό παντζάρι με αυγοτάραχο Μεσολογγίου
- Ραβιόλι γαρίδας με σάλτσα αμύγδαλο πιπερόριζα
- Παπαρδέλες με ραγού από χταπόδι και αφρό φάβα
- Φιλέτο Σφυρίδας σαν μοντέρνο φρικασέ με χαβιάρι ρέγγας και baby μαρούλι
- Καρπάτσιο από Τόνο με σάλτσα εσπεριδοειδών και καπνιστό αβοκάντο
Τρίτη 16 Ιανουαρίου – Κρέας
- Τερίνα από κεφάλι γουρουνιού με κρέμα καπνιστού τυριού
- Κροκέτες μουσακά με γιαούρτι και καπνιστή πάπρικα
- Πανακότα από λευκά σπαράγγια με χειροποίητη λούντζα και κόκκινο γκρέιπφρουτ
- Σιγοψημμένος αρνίσιος λαιμός, με υφές από κολοκύθι και σάλτσα bearnaise από στάκα
- Χοιρινό καρέ από μαύρο χοίρο με πανακότα φέτας, πουρέ από λεμονάτη πατάτα και μαρμελάδα ντομάτας
- “Αυγά με χόρτα και πατάτες” σάλτσα από καπνιστή κορτεζίνα
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, καθώς και τις συνταγές που θα παρουσιαστούν.
Δυνατότητα μονοήμερης παρακολούθησης του σεμιναρίου.
Κόστος συμμετοχής:
Μονοήμερη παρακολούθηση:
-
100 ευρώ, για επαγγελματίες
-
80 ευρώ, για μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Διήμερη παρακολούθηση:
-
180 ευρώ, για επαγγελματίες
-
150 ευρώ για μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Για προκράτηση θέσεων: info@chefclub.gr και 210 8251401.