ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΣΙΟΤΙΝΗ

15 & 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 11:00 – 16:00

«Αγγίζοντας την Υψηλή Γαστρονομία μέσω των ελληνικών προϊόντων” διά χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου – Θαλασσινά

  • Μακαρόν από φυτικό κάρβουνο με γκανάζ από μαύρο σουσάμι, καπνιστό χέλι και πράσινο μήλο
  • Ελληνικό Fish & Chips με μπακαλιάρο και σκορδαλιά
  • Πανακότα από καπνιστό παντζάρι με αυγοτάραχο Μεσολογγίου
  • Ραβιόλι γαρίδας με σάλτσα αμύγδαλο πιπερόριζα
  • Παπαρδέλες με ραγού από χταπόδι και αφρό φάβα
  • Φιλέτο Σφυρίδας σαν μοντέρνο φρικασέ με χαβιάρι ρέγγας και baby μαρούλι
  • Καρπάτσιο από Τόνο με σάλτσα εσπεριδοειδών και καπνιστό αβοκάντο

Τρίτη 16 Ιανουαρίου – Κρέας

  • Τερίνα από κεφάλι γουρουνιού με κρέμα καπνιστού τυριού
  • Κροκέτες μουσακά με γιαούρτι και καπνιστή πάπρικα
  • Πανακότα από λευκά σπαράγγια με χειροποίητη λούντζα και κόκκινο γκρέιπφρουτ
  • Σιγοψημμένος αρνίσιος λαιμός, με υφές από κολοκύθι και σάλτσα bearnaise από στάκα
  • Χοιρινό καρέ από μαύρο χοίρο με πανακότα φέτας, πουρέ από λεμονάτη πατάτα και μαρμελάδα ντομάτας
  • «Αυγά με χόρτα και πατάτες” σάλτσα από καπνιστή κορτεζίνα

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, καθώς και τις συνταγές που θα παρουσιαστούν.

Δυνατότητα μονοήμερης παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Κόστος συμμετοχής:

Μονοήμερη παρακολούθηση:

  • 100 ευρώ, για επαγγελματίες
  • 80 ευρώ, για μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Διήμερη παρακολούθηση:

  • 180 ευρώ, για επαγγελματίες
  • 150 ευρώ για μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Για προκράτηση θέσεων: info@chefclub.gr και 210 8251401.