Οι σπουδές της ζαχαροπλαστικής απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την παρασκευή γλυκών, ζυμών σαν πρώτη ύλη και την παρασκευή φαγητών ζεστών και κρύων για την δημιουργία ενός μπουφέ.

Η διδακτέα ύλη εμπλουτίζεται από τις νέες τάσεις και τεχνικές στον τομέα της ζαχαροπλαστικής τέχνης και οι απόφοιτοι αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα όπως είναι η παρασκευή πρώτων υλών σε γλυκά, η παρουσίασή τους καθώς και η ορολογία τους.

Η διάρκεια φοίτησης είναι ένα ακαδημαϊκό έτος. Λειτουργούν τμήματα πρωινά, μεσημεριανά ή απογευματινά. Η διδασκαλία γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια μαγειρικής και σε χώρους εστίασης και ξενοδοχειακά συγκροτήματα που διαθέτουν πλήρεις εγκαταστάσεις για καλύτερη πρακτική άσκηση και κατανόηση των μαθημάτων.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος ο σπουδαστής αποκτάει:
• Βεβαίωση Σπουδών Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας
• Diploma από Διεθνή Βρετανικό φορέα Πιστοποίησης

Τόπος σεμιναρίου: Λουίζης Ριανκούρ 59, Πανόρμου, Αθήνα

Στοιχεία επικοινωνίας: 210 69 100 12, 6944 449 669

Διοργανωτής Σεμιναρίου: Grand Foyer