Μετά από το 1ο σεμινάριο που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, διοργανώνεται νέο τμήμα!

Μαγειρέψτε αυθεντικές ιταλικές συνταγές και μάθετε τα μυστικά τα οποία κρύβει η ιδιαίτερα δημοφιλής ιταλική κουζίνα.
Είτε ασχολείστε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά με τη μαγειρική, μπορείτε να μυηθείτε στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας και να εκπλήξετε ευχάριστα τους πελάτες σας αν είστε επαγγελματίας ή τους δικούς σας ανθρώπους αν ασχολείστε ερασιτεχνικά.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Εισαγωγή στην ιταλική κουζίνα
  • Γνωριμία με εξειδικευμένα εργαλεία
  • Οργάνωση εργασίας
  • Συντήρηση τροφίμων (πίτσα, μακαρόνι, τυραμισού)
  • Εκμάθηση παρασκευής τροφίμων
  • Πρακτική εργασία
  • Εξετάσεις

Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 160€ ανά συμμετοχή (στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών)

Διάρκεια: 18 ώρες

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός

Στους καταρτιζόμενους με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν, βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου από το ΚΕΚ αλλά και CERTIFICATE από το Italian Pizza Academy.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας!

Εισηγητής:
Ο Giorgio Manganiello είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986, είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος πάνω στην Διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto ενώ παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης.

Τα “Επαναλαμβανόμενα Τμήματα” είναι σεμινάρια τα οποία επαναλαμβάνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Η ημερομηνία διεξαγωγής και έναρξης ανακοινώνεται συνήθως 2 μήνες πριν την έναρξή. Αν θέλετε να ενημερώνεστε αμέσως μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση που υπάρχει αναρτημένη ώστε να σας καλέσουν από την γραμματεία για να σας ενημερώσουν μόλις οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής.

Περισσότερες πληροφορίες και η αίτηση εδώ.