Η διδακτέα ύλη εμπλουτίζεται από τις νέες τάσεις της αγοράς και οι απόφοιτοί μας αποκτούν εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα όπως είναι η παρασκευή πρώτων υλών σε εδέσματα, η διαχείριση πρώτων υλών, η παρουσίασή τους καθώς και η ορολογία τους.

Μαθήματα

• Τέχνη μαγειρικής I
• Στοιχεία ζαχαροπλαστικής Ι
• Τεχνικές εγκαταστάσεις – εξοπλισμός
• Έλεγχος εμπορευμάτων
• Τέχνη μαγειρικής ΙΙ
• Οργάνωση – λειτουργία εστιατορίου
• Κοστολόγιο παρασκευασμάτων
• Οινολογία
• Αρχές οικονομίας
• Γαλλικά
• Υγιεινή και ασφάλεια
• Στοιχεία ζαχαροπλαστικής ΙΙ
• Πρακτική άσκηση

Επαγγελματική Αποκατάσταση
Ολοκληρώνοντας τη φοίτησή σας είστε οι μελλοντικοί επαγγελματίες ικανοί να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της αγοράς και να έχετε μια εξασφαλισμένη καριέρα στο χώρο του επισιτισμού μέσω του γραφείου επαγγελματικής αποκατάστασης. H σχολή μας συνεργάζεται με πάνω από 500 επιχειρήσεις του τουριστικού, ξενοδοχειακού τομέα και του τομέα εστίασης και διασφαλίζει την επαγγελματική σας ένταξη στον εργασιακό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα μέσα από το γραφείο επαγγελματικής αποκατάστασης μπορείτε να εργαστείτε σε:
• Ξενοδοχειακές Μονάδες
• Εστιατόρια ελληνικής ή διεθνούς κουζίνας
• Επιχειρήσεις Επισιτισμού – Catering
• Κρουαζιερόπλοια και yacht
• Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής
• Επιχειρήσεις Εστιατορίων Γρήγορης Εστίασης

Τόπος σεμιναρίου: Λουίζης Ριανκούρ 59, Πανόρμου, Αθήνα

Περισσότερες Πληροφορίες: 210 69 100 12, 6944 449 669, Grand Foyer