Εικόνα1

Αθήνα, Πέμπτη 14 – 15 Ιανουαρίου 2016

Ηράκλειο, Τρίτη 19 – 20 Ιανουαρίου 2016

Καλαμάτα, Δευτέρα 25 – 26 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:

Chef, Sous Chef, Ά Μάγειρες

ΣΚΟΠΟΣ:

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδευτούν οι Chef στην Μοντέρνα Ιταλική Κουζίνα για εστιατόρια a la Carte όπως και οι επαγγελματίες που εργάζονται στα εστιατόρια a la carte των Resort ξενοδοχείων αλλά και των ξενοδοχείων πόλεων σε μοντέρνες ιδέες και συνδυασμούς ιταλικών υλικών όπως και σε μοντέρνες συνταγές με pizza.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΗΜΕΡΑ 1η

  • Food Pairing (Theoretical)
  • Italian Modern Dishes: (Practical)
    • Entrata: Saltimbocca di Salmone con delicata crema allo Zafferano é Riduzione al Balsamico di Modena.
    • Secondo di Pollo: Timbalo di Faraona Farcita: Guanciale é Porcini con Fonduta di Provolone
    • Dolce Affumicato é profumato al Tartufo Bianco.
    • Plating & Decorating (Theoretical/Practical)

ΗΜΕΡΑ 2η

New Italian Generation Pizzas:

  • Piemonte. Piemontese: Guanciale Affumicato – Mostarda di Tropea – Ricotta Tartufata.
  • Trentino. Mont Blanc: Mascarpone – Ricotta Affumicata – Taleggio.
  • Emilia-Romagna. La Padana: Prosciutto di Parma – Grana Padano – Riduzione al Balsamico di Modena.
  • Liguria. Genovese: Stracchino – Pesto alla Genovese – Noci Caramellate.
  • Lazio. La Carbonara Romana: Pancetta Affumicata – Butter – Pecorino Romano – Egg Yolks – Parsley – Fresh Ground Pepper

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Gastronomy Essentials

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

12 ώρες

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΣΕΤΕ & ΙΔΙΩΤΕΣ: 170€

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙς ΜΗ ΜΕΛΗ: 250€

 

Το σεμινάριο έχει συμπληρώσει τις συμμετοχές του.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στη λίστα αναμονής (Αθήνα) πατήστε εδώ

Για να δηλώσετε συμμετοχή στη λίστα αναμονής (Ηράκλειο) πατήστε εδώ

Για να δηλώσετε συμμετοχή στη λίστα αναμονής (Καλαμάτα) πατήστε εδώ