Το απόλυτο γλυκό του καλοκαιριού δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το παγωτό…
Στην Ελλάδα γνωρίσαμε για πρώτη φορά το παγωτό από τους πλανόδιους παγωτατζήδες οι οποίοι γυρνούσα από γειτονιά σε γειτονιά με το καρότσι τους γεμάτο παγωμένη κρέμα.

Σε αυτό το σεμινάριο, ο σεφ, μας μαθαίνει τα μυστικά για το απόλυτα γευστικό παγωτό βανίλιας, σοκολάτας και φράουλας, πώς να αποφύγουμε το κρυστάλλωμα και πως μπορούμε να το διατηρήσουμε φρέσκο!

Πληροφορίες Σεμιναρίου: www.mathimatamageirikis.gr