Η Ρώσικη Κουζίνα είναι εξαιρετικά γευστική και έχει επηρεάσει παγκοσμίως την Γαστρονομική και Εστιατορική σκηνή, αλλά έχει επίσης επηρεαστεί από όμορες χώρες με την δική τους κουλτούρα. Έχει την δική της γοητεία την οποία θα ανακαλύψετε σε αυτό το εξαιρετικό σεμινάριο που παρουσιάζεται υπό την μορφή ενός κλασσικού μενού.

4 γαστρονομικές παρασκευές που θα σας ικανοποιήσουν στο μέγιστο! Το σεμινάριο ανοίγει η περίφημη σούπα μπορς (borscht) με βάση το παντζάρι μαγειρεμένη στην γεμάτη γεύση ζωμού με την ξινάδα του γιαουρτιού (οι Ρώσοι χρησιμοποιούν Smetana),  το ορεκτικό που θα συνοδέψει την σούπα είναι τα πιροσκί (pirozhki) με κιμά και η τεχνική που τους χαρίζει την μοναδική γεύση. Στα κυρίως και όπως συνηθίζεται να σερβίρονται όλα μαζί στο τραπέζι τα ιδιότυπα βαρένικα (vareniki) που μπορεί με διαφοροποιήσεις να τα συναντήσετε και ως pierogi με γέμιση πατάτας, μπέικον και κρεμμυδιού και τέλος τα αρωματικά σασλίκ (sashlik), ένα είδος σουβλακιού!

Πληροφορίες σεμιναρίου: mathimatamageirikis.gr