Fusion και ψάρι σε ένα μάθημα που προσεγγίζει, πολύ έντεχνα και με πληθωρική νοστιμιά, τεχνικές από την Ιαπωνική Κουζίνα με ιδιαίτερη δημιουργικότητα! Οι εξαιρετικές τεχνικές του μαθήματος, η ιαπωνική επιρροή στις γεύσεις και ο τρόπος μαγειρικής προσέγγισης, αποδίδουν στο μάθημα 2 μοναδικές εκτελέσεις που συγκλονίζουν τον ουρανίσκο.

fusion

Για τις ανάγκες του μαθήματος ετοιμάζουμε σολομό με φύλλο νόρι με συνοδευτική απαλή σως ουασάμπι και δροσερή σαλάτα φινόκιο, αλλά και καλκάνι (ή μπακαλιάρο) στυλ σούσι με σούπα από ντάσι και φύκια ουακάμε.

Πληροφορίες Σεμιναρίου: www.mathimatamageirikis.gr