Μία από τις δυσκολίες που συναντάνε τόσο οι μάγειρες στην κουζίνα, όσο και οι ερασιτέχνες στο σπίτι είναι να αποδώσουν μαγειρικά ένα gourmet μενού.

Gourmet για να μην μπερδευόμαστε είναι το φαγητό το οποίο έχει μαγειρευτεί έντεχνα, έχει διατηρήσει την διατροφική αξία των υλικών του και αξιοποιεί στο μέγιστο τον συνδυασμό των γεύσεων του. Γεύσεις που τις χαρακτηρίζουμε gourmet με τις τεχνικές γνώσεις ενός Chef και τον χρόνο ενός ερασιτέχνη.

Επιλέξαμε 2 συνταγές που θα μας βοηθήσουν τεχνικά και χρονικά να μαγειρέψουμε σε 30 λεπτά. Ετοιμάζουμε για τους σκοπούς του μαθήματος Χοιρινό ψαρονέφρι με σάλτσα ροδάκινο και προσούτο, αλλά και εξαιρετική Μοσχαρίσια κόντρα με σάλτσα ημίγλυκου κρασιού. Πώς μπορούμε σε λίγα λεπτά να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα άξιο των προσδοκιών gourmet εστιατορίου;

Πληροφορίες Σεμιναρίου: www.mathimatamageirikis.gr