Η Ιαπωνική Κουζίνα έχει παύσει να αποτελεί μία διεθνή μαγειρική μόδα. Πλέον αποτελεί βασικό στοιχείο έμπνευσης για την δημιουργία πιάτων που θέλουν να εντυπωσιάζουν με την επιτηδευμένη απλότητα τους.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει ως στόχο να σας εκπαιδεύσει στις τεχνικές μαγειρικής της Ιαπωνικής Κουζίνας με επιπλέον έμφαση στο sushi, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ένταξης σε εξειδικευμένο εργασιακό περιβάλλον ή την βαθιά κατανόηση των τεχνικών με στόχο την υιοθέτηση τους σε πιάτα Δημιουργικής Κουζίνας.

Δίνεται μεγάλη σημασία στην κατανόηση των Ιαπωνικών υλικών (με σημεία εύρεσης εξειδικευμένων υλικών), ενώ παράλληλα το πρόγραμμα εισάγει τους μαθητές σε δεξιότητες και τεχνικές φιλεταρίσματος.

Αναλυτικά το σεμινάριο επικεντρώνεται στις παρακάτω τεχνικές:
Φιλετάρισμα σολομού – φιλετάρισμα τόνου (loin)
Miso soup και τεχνικές miso paste
Sushi (Maki, Uramaki, Nigiri)
Tuna Tataki
Pan fried Dumblings Gyoza

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Chef, μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
* Ελάχιστη Συμμετοχή 7 άτομα

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο: www.mathimatamageirikis.gr