Ανοιξιάτικη Κουζίνα

Ημερομηνία: 21/03/2017

Ώρα: 17:35 – 20:00

Εμπνεόμαστε από τις φρέσκες πρώτες ύλες που μας χαρίζει απλόχερα η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου και δημιουργούμε ελαφριές και ντελικάτες γεύσεις που «μυρίζουν»  άνοιξη.

Εισηγητής: Jean Marie Hoffmann

Κόστος: 60 €

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται σειρές εξειδικευμένων σεμιναρίων στους τομείς της γαστρονομίας, εστιατορικής, οινολογίας καθώς και σε θέματα τουριστικής και ξενοδοχειακής διοίκησης προσφέροντας σε ερασιτέχνες, σπουδαστές της Le Monde και σε επαγγελματίες του κλάδου την ευκαιρία να πειραματιστούν σε μια ευρύτατη γκάμα αντικειμένων, να εξειδικευτούν σύμφωνα με το επίπεδο και τα ενδιαφέροντά τους, όποια κι αν είναι αυτά, να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους αλλά και να έρθουν σε επαφή με συνεργάτες και καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο τους, ανταλλάσσοντας μαζί τους εμπειρίες και γνώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.