Ατυχήματα & Πρώτες Βοήθειες στον Χώρο της Εστίασης

Ημερομηνία: 08/03/2017

Ώρα: 14:10 – 16:35

Οι μικροτραυματισμοί είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στον χώρο της εστίασης. Ακολουθούμε χρήσιμες συμβουλές ασφάλειας για την κουζίνα και μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε σε πρώτο βαθμό τα καθημερινά μικροατυχήματα.  Επιπλέον, μαθαίνουμε να παρέχουμε τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ανάγκης.

Εισηγήτρια: Ελένη Ζορμπά, γιατρός εργασίας

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται σειρές εξειδικευμένων σεμιναρίων στους τομείς της γαστρονομίας, εστιατορικής, οινολογίας καθώς και σε θέματα τουριστικής και ξενοδοχειακής διοίκησης προσφέροντας σε ερασιτέχνες, σπουδαστές της Le Monde και σε επαγγελματίες του κλάδου την ευκαιρία να πειραματιστούν σε μια ευρύτατη γκάμα αντικειμένων, να εξειδικευτούν σύμφωνα με το επίπεδο και τα ενδιαφέροντά τους, όποια κι αν είναι αυτά, να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους αλλά και να έρθουν σε επαφή με συνεργάτες και καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο τους, ανταλλάσσοντας μαζί τους εμπειρίες και γνώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.