Κρήτη.Κουλτούρα & Γαστρονομία

Ημερομηνία: 03/04/2017

Ώρα: 17:35 – 20:00

Δευτέρα    03-04-17    17.35-20.00

Τρίτη         04-04-17    17.35-20.00

Ένα ταξίδι σε μια από τις αρχαιότερες και πιο εύγευστες κουζίνες στον κόσμο. Ένα σεμινάριο επικεντρωμένο σε μια παράδοση γεύσεων, αρωμάτων και υλικών που έχει τις ρίζες της στη μινωική εποχή και φτάνει ως τις μέρες μας. Aντιπροσωπεύοντας το διατροφικό πρότυπο που μονοπωλεί τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας, αποτελεί τη λύση στην αναζήτηση της ιδανικής διατροφής.

Εισηγητές: Βασιλική Τρίμη, Ζαφείρης Κλωνάρης, Ηλίας Κόκκορης

Κόστος διημέρου σεμιναρίου: 80€

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται σειρές εξειδικευμένων σεμιναρίων στους τομείς της γαστρονομίας, εστιατορικής, οινολογίας καθώς και σε θέματα τουριστικής και ξενοδοχειακής διοίκησης προσφέροντας σε ερασιτέχνες, σπουδαστές της Le Monde και σε επαγγελματίες του κλάδου την ευκαιρία να πειραματιστούν σε μια ευρύτατη γκάμα αντικειμένων, να εξειδικευτούν σύμφωνα με το επίπεδο και τα ενδιαφέροντά τους, όποια κι αν είναι αυτά, να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους αλλά και να έρθουν σε επαφή με συνεργάτες και καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο τους, ανταλλάσσοντας μαζί τους εμπειρίες και γνώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.