Μαγειρεύοντας με Μικρολαχανικά & Λουλούδια

Ημερομηνία: 23/02/2017

Ώρα: 17:35 – 20:00

Η ομορφιά της φύσης στο πιάτο μας.  Προσθέτουν μοναδική γεύση και ξεχωριστό άρωμα στις γαστρονομικές μας δημιουργίες, ενώ συμπληρώνουν με τον πιο ευωδιαστό τρόπο την αισθητική τους παρουσίαση.

Εισηγητής: Jean Marie Hoffmann

Κόστος: 60 €

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται σειρές εξειδικευμένων σεμιναρίων στους τομείς της γαστρονομίας, εστιατορικής, οινολογίας καθώς και σε θέματα τουριστικής και ξενοδοχειακής διοίκησης προσφέροντας σε ερασιτέχνες, σπουδαστές της Le Monde και σε επαγγελματίες του κλάδου την ευκαιρία να πειραματιστούν σε μια ευρύτατη γκάμα αντικειμένων, να εξειδικευτούν σύμφωνα με το επίπεδο και τα ενδιαφέροντά τους, όποια κι αν είναι αυτά, να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους αλλά και να έρθουν σε επαφή με συνεργάτες και καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο τους, ανταλλάσσοντας μαζί τους εμπειρίες και γνώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.