Cucina Italiana

Ημερομηνία: 13/02/2017

Ώρα: 16:45 – 20:50

Δευτέρα    13-02-17    16.45-20.50

Τρίτη         14-02-17    16.45-20.50

Τετάρτη    15-02-17    16.45-20.50

Η πιο δημοφιλής κουζίνα του κόσμου, παρουσιάζεται σε ένα τριήμερο σεμινάριο αφιερωμένο στην ιταλική γαστρονομική παράδοση. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από  την προετοιμασία τριών ολοκληρωμένων μενού, να δημιουργήσουν αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, χρησιμοποιώντας γνήσιες  πρώτες ύλες. Η καθοδήγηση του Ιταλού Chef, πολύτιμος οδηγός.

Εισηγητής: Mauro Peressin

Εργαστηριακή συμμετοχή, μέγιστη συμμετοχή 15 άτομα.

Κόστος τριημέρου σεμιναρίου: 600 €

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται σειρές εξειδικευμένων σεμιναρίων στους τομείς της γαστρονομίας, εστιατορικής, οινολογίας καθώς και σε θέματα τουριστικής και ξενοδοχειακής διοίκησης προσφέροντας σε ερασιτέχνες, σπουδαστές της Le Monde και σε επαγγελματίες του κλάδου την ευκαιρία να πειραματιστούν σε μια ευρύτατη γκάμα αντικειμένων, να εξειδικευτούν σύμφωνα με το επίπεδο και τα ενδιαφέροντά τους, όποια κι αν είναι αυτά, να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους αλλά και να έρθουν σε επαφή με συνεργάτες και καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο τους, ανταλλάσσοντας μαζί τους εμπειρίες και γνώσεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.