Fine Dining Restaurant Desserts

Ημερομηνία: 10/01/2017

Ώρα: 17:35 – 20:00

Φρέσκα υλικά, αναβαθμισμένες τεχνικές και φαντασία, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά επιτυχίας για τη δημιουργία ενός επιδορπίου υψηλής αισθητικής που εντυπωσιάζει, τόσο με τη γεύση του όσο και με τη μοναδικότητα της παρουσίασής του. Επιδόρπια που αντανακλούν τον καλλιτεχνικό χαρακτήρα του δημιουργού τους και ολοκληρώνουν με τον πιο κομψό τρόπο ένα μενού.

Εισηγητής: Ιωάννης  Κίκιρας

Κόστος: 50 €

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται σειρές εξειδικευμένων σεμιναρίων στους τομείς της γαστρονομίας, εστιατορικής, οινολογίας καθώς και σε θέματα τουριστικής και ξενοδοχειακής διοίκησης προσφέροντας σε ερασιτέχνες, σπουδαστές της Le Monde και σε επαγγελματίες του κλάδου την ευκαιρία να πειραματιστούν σε μια ευρύτατη γκάμα αντικειμένων, να εξειδικευτούν σύμφωνα με το επίπεδο και τα ενδιαφέροντά τους, όποια κι αν είναι αυτά, να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους αλλά και να έρθουν σε επαφή με συνεργάτες και καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο τους, ανταλλάσσοντας μαζί τους εμπειρίες και γνώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.