Grilling.Η Τεχνική της Σχάρας

Ημερομηνία: 08/02/2017

Ώρα: 17:35 – 20:00

Το ψήσιμο στη σχάρα είναι αναμφισβήτητα τέχνη. Παρουσιάζουμε τους βασικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε, καθώς και πολύτιμες συμβουλές για να έχουμε ένα άριστο γευστικό αποτέλεσμα.

Εισηγητής: Αναστάσιος Αλεξιάδης

Κόστος:  50 €

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται σειρές εξειδικευμένων σεμιναρίων στους τομείς της γαστρονομίας, εστιατορικής, οινολογίας καθώς και σε θέματα τουριστικής και ξενοδοχειακής διοίκησης προσφέροντας σε ερασιτέχνες, σπουδαστές της Le Monde και σε επαγγελματίες του κλάδου την ευκαιρία να πειραματιστούν σε μια ευρύτατη γκάμα αντικειμένων, να εξειδικευτούν σύμφωνα με το επίπεδο και τα ενδιαφέροντά τους, όποια κι αν είναι αυτά, να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους αλλά και να έρθουν σε επαφή με συνεργάτες και καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο τους, ανταλλάσσοντας μαζί τους εμπειρίες και γνώσεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.