ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΕXOΝTΩΝ

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες μάγειρες.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Την πρώτη ημέρα το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στη Τεχνική παρασκευής του ρυζιού για Sushi, New Style Sushi, Ceviche & Tartar, New Style Sashimi.

Τη δεύτερη ημέρα το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί σε σύγχρονα πιάτα με ρύζι, μοντέρνα dumplings, stir fries, και σπιτικές Ασιατικές σάλτσες.

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης καθώς και booklet με όλες τις συνταγές, που θα παρασκευάσουν μαζί με τον Chef.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Gastronomy Essentials

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣΧρόνης Δαμαλάς

Ο Χρόνης είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σεφ της γενιάς του. Η ιαπωνική κουζίνα είναι το αντικείμενο στο οποίο έχει εντρυφήσει και υποστηρίζει επί σειρά ετών. Η βασική του εκπαίδευση ξεκινά από την κορυφαία σχολή C.I.A (Culinary Institute of America) ενώ η εντυπωσιακή του σταδιοδρομία περιλαμβάνει στάσεις σε εμβληματικά εστιατόρια και ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στα πιάτα του πειραματίζεται με σουρεαλιστική διάθεση γεφυρώνοντας γεύσεις παράδοσης και σύγχρονες τάσεις. Το εστιατόριο «Ovac» του ξενοδοχείου «Cavo Taggoo» στην Σαντορίνη και το αθηναϊκό «Izakaya» είναι δύο νεοαφιχθέντα εγχειρήματα που ξεχώρισαν, φέροντας τη γαστρονομική υπογραφή του, με fusion μεσογειακή-ασιατική και ιαπωνική fusion ταυτότητα. Έχει συνεργαστεί με τα εστιατόρια «Kiku» και «Cavo Tagoo» σε Αθήνα και Μύκονο, ως Executive Chef. Ρόλο Executive Chef είχε αναλάβει και στα «Sea You Up» και «Sea You Bar» στη Χαλκιδική, καθώς και στο «Gaspar Food and Mood». Κορυφαία εστιατόρια όπως το Berasategui (San Sebastian, Ισπανία, *** Michelin), Arzak, San Sebastian, Ισπανία ***Michelin), Zuma (Ντουμπάι), Giappun, (Valecrossia, Ιταλία), La Via Romana (Bodighera, Ιταλία * Michelin), είναι μερικές από τις σύντομες στάσεις που επέλεξε για stage, ενώ τα «Nobu Matsuhisa» στο «Belvedere» στη Μύκονο, «Nobu» και «Next Door Nobu» στη Νέα Υόρκη, καθώς και συνεργασίες με Έλληνες κορυφαίους σεφ όπως ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Χριστόφορος Πέσκιας και ο Χρύσανθος Καραμολέγκος λειτούργησαν καταλυτικά στη μετέπειτα εξέλιξή του.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ2 ΜΕΡΕΣ / 12 ΩΡΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2017, 10:00-16:00

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2017, 10:00-16:00

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ

Επαγγελματίες του τουρισμού που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος: 140€

Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ: 140€

Επιχειρήσεις Μη Μέλη ΣΕΤΕ: 190€

Αίτηση Συμμετοχής: https://www.eventora.com/el/Events/Sushi-Asian-Fusion-Rhodes-2018