Αθήνα, Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου – 01 Μαρτίου 2016

Θεσσαλονίκη, Τρίτη 15 -16 Μαρτίου 2016

Ρόδος, Δευτέρα 28 – 29 Μαρτίου 2016

sushi

ΣΚΟΠΟΣ

Είναι γεγονός ότι η γιαπωνέζικη κουζίνα έχει πλέον εδρεωθεί στη χώρα μας. Θα θέλατε οι δικοί σας μάγειρες να μάθουν για… την ιστορία, τις κατηγορίες, την προετοιμασία, τις διάφορες μορφές και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παρασκευή του Sushi; To Sushi Masterclass είναι ένα hands on σεμινάριο που θα δώσει στους συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να εκπλήξουν τους επισκέπτες σας με υπέροχες δημιουργίες εξ Ιαπωνίας!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Sushi

  • Ιστορία του Sushi
  • Κατηγορίες Sushi
  • Προετοιμασία για σιρόπι ξυδιού
  • Τρόπος προετοιμασίας και μαγειρέματος ρυζιού
  • Προετοιμασία και κόψιμο λαχανικών
  • Παρουσίαση και τρόπος παρασκευής για Μακι (Hoso Maki, Ura Maki, Futo Maki)
  • Παρουσίαση και τρόπος παρασκευής Νigiri
  • Άλλες μορφές Sushi

Sashimi

  • Ψαριά για Sashimi
  • Γιαπωνέζικα μαχαίρια
  • Τρόποι φιλεταρίσματος
  • Τρόπος κοπής
  • Αξιοποίηση της φύρας από το φιλετάρισμα
  • Παρουσίαση και στήσιμο
  • New Style Sashimi

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:

Chef, Sous Chef, Ά Μάγειρες

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Gastronomy Essentials

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

12 ώρες, 10:00-16:00

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΣΕΤΕ & ΙΔΙΩΤΕΣ: 170€

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙς ΜΗ ΜΕΛΗ: 250€

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ- UNILEVER FOOD SOLUTIONS, Λεωφ. Κύμης & Σενέκα 10 14564 ,Κηφισιά 

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ELECTROLUX ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ, Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 253, Συκιές 56626   

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

ΡΟΔΟΣ  ANKO ACADEMY, Γεωργίου Σεφέρη 78-80 (Εμπορικό κέντρο Μήδεια)  851 00 Ρόδος, Νότιο Αιγαίο, Ελλάδα

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ