Έναρξη σεμιναρίου:  03/02/2020

Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο στο οποίο οι σπουδαστές θα μάθουν αναλυτικά όλα τα στάδια για την τέχνη φυλλοποίησης της ζύμης Croissant και της ζύμης σφολιάτας. Διάφορες παραλλαγές για πρωινά αλμυρά και γλυκά, για έναν ξεχωριστό μπουφέ με σωστό συνδυασμό υλικών και τεχνικές διακόσμησης.

Θεματικές Ενότητες:
Ζύμη Croissant (βουτύρου-σοκολάτας-πραλίνας, ζαμπόν τυρί και πολλές ακόμα προτάσεις)
Ζύμη Σφολιάτας (αλμυρές και γλυκές ιδέες)
Danish pastry (με κρέμα αμυγδάλου, κρέμα λεμόνι, φρούτα σε ζελέ)

Δυνατό σημείο:
Το σεμινάριο καλύπτει όλες τις γνώσεις που χρειάζεται να αποκτήσουν όσοι θέλουν να μάθουνε ποιες είναι οι νέες τάσεις και τεχνικές στην παραγωγή Croissant, Danish και σφολιάτα.

Τόπος σεμιναρίου:  Κοδριγκτώνος 16, Αθήνα

Στοιχεία επικοινωνίας: 210/8224074

Διοργανωτής σεμιναρίου: ΙΕΚ ΑΚΜΗ