Chef, εστιάτορας και γευσιγνώστης, μέντορας του Jamie Oliver, ο Antonio Carluccio ονομάστηκε και «Νονός της Ιταλικής Γαστρονομίας», καταγράφοντας μία επαγγελματική πορεία 50 ετών στην Ιταλική Κουζίνα.

Επιλέγουμε 3 αγαπημένες συνταγές ζυμαρικών που αποτέλεσαν ότι πιο νόστιμο μας χάρισε ο Carluccio!

3 σάλτσες σε 3 είδη ζυμαρικών: all luganica με πέννες όπου η ελαφρώς πικάντικη σάλτσα με λουκάνικα χαρίζει τις umami γεύσεις του στο ζυμαρικό, di cervo με χειροποίητα ραβιόλι με κοτόπουλο βιολογικής εκτροφής σε σάλτσα κόκκινου κρασιού και all’Emiliana παπαρδέλες με κρέμα τυριού και prosciutto! Κάθε μία συνταγή έχει τον δικό της γευστικό πλούτο και αφήνει μία γαστρονομική κληρονομιά σε όλους εμάς.

Πληροφορίες Σεμιναρίου: 

Εκπαιδευτές Chef: Κατσαριώτης Νίκος
Πόντοι ΜΜ: 35
Ημερομηνία: 15/01/2019 10:00 – 14:00
Κόστος Συμμετοχής: 26,90€, για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 16,90€, για ένα άτομο
Κατηγορία: Μαθήματα Μαγειρικής
Τοποθεσία: Λ. Βουλιαγμένης 299, Άγιος Δημήτριος, 17343

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλέφωνο: 2109882378
Email: info@mathimatamageirikis.gr

Για περισσότερες πληροφορίες  δείτε εδώ: https://www.mathimatamageirikis.gr/el/