Το School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ , αποκλειστικός χορηγός της Έκθεσης με τους ταλαντούχους σπουδαστές του των ειδικοτήτων του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού θα δώσουν το στίγμα τους, και  θα επιμεληθούν και πάλι τα γεύματα όλων των Hosted Buyers  οργανώνοντας αυτή τη φορά ένα εντυπωσιακό Open Kitchen Live Cooking, ώστε να έχουν όλοι οι συμμετέχοντες την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά τη δημιουργική διαδικασία της παρασκευής των γευμάτων.

Φέτος, όλα τα «φώτα του τουρισμού» στρέφονται στην Ελληνική κουζίνα και τα αναρίθμητα ελληνικά προϊόντα Π.Ο.Π., τα οποία θα αποτελέσουν και τους κεντρικούς άξονες πάνω στους οποίους θα βασιστούν οι Καθηγητές και Σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν ένα Special Ελληνικό Brunch με κορυφαία πιάτα και ευφάνταστες δημιουργίες που απογειώνουν την Ελληνική γαστρονομία.

Μεταξύ άλλων θα δοκιμάσουμε μοναδικές συνταγές όπως ελληνικό cheesecake, μια τούρτα με ελληνικό χειροποίητο παξιμάδι, μανούρι, μυζήθρα και γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο.

Επίσης Ελληνική στραπατσάδα με αυγοτάραχο «Τρικαλινός» και φέτα τηγανιτή τυλιχτή σε χωριάτικο φύλλο  με γλυκό του κουταλιού ντοματίνι.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά τη δημιουργική διαδικασία της παρασκευής των γευμάτων του Open Kitchen Live Cooking, και να γευτούν τις μοναδικές γεύσεις.

Το Open Kitchen Live Cooking θα συνοδεύει και το Open Bar του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με τον Άρη Χατζηαντωνίου, στη διάθεση όλων, με ευφάνταστες προτάσεις από ελληνικά premium αλκοολούχα προϊόντα.        

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής του Open Kitchen Live Cooking: 

Παρασκευή 6/12 | 14:00 – 16:00

Σάββατο 7/12 | 12:00 – 14:00 & 16:00 – 18:00

Κυριακή 8/12 | 12:00 – 15:00

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής του Open Bar:                         

Παρασκευή 6/12 | 16:00 – 18:00

Σάββατο 7/12 | 15:00 – 17:00 & 18:00 – 20:00

Κυριακή  8/12 | 14:00 – 16:00