Ποιες είναι οι mother sauces στην μαγειρική  και γιατί ονομάστηκαν έτσι; Στις αρχές του 20ο αιώνα ο chef Auguste Escoffier όρισε τις 5 βασικές σάλτσες μαγειρικής. Μπεσαμέλ, Ολλαντέζ, Βελουτέ, Τοματέ και Εσπανιόλ και παράλληλα ανέλυσε τα παράγωγα τους.

Η αρχή αυτή αποτέλεσε την απαρχή της επαγγελματικής μαγειρικής και τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζονται οι Chef σήμερα για να μαγειρέψουν.

Στο σεμινάριο αναλύουμε όλες τις λεπτομέρειες και απαντάμε σε ερωτήματα, όπως πως θα πετύχουμε μια τέλεια υφή, πως θα δέσει σωστά η σάλτσα και τους πιο δημιουργικούς συνδυασμούς που μπορούμε να κάνουμε.

Παρουσιάζουμε την ετοιμασία των μητρικών σαλτσών και ανακαλύπτουμε διαφορές και χρήσεις.

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως – webinar με δυνατότητα διάδρασης με τον σεφ.

Περισσότερες Πληροφορίες: mathimatamageirikis.gr