«ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – ΚΑΦΕ- ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ»

Με έκτακτη ανακοίνωση του Υπ. Υγείας Κου Κικίλια όλα τα καταστήματα, εστιατόρια – καφέ – καφέ μπαρ – παραδοσιακά καφενεία, από αύριο το πρωί ΚΛΕΙΣΤΑ.

Επιτρέπεται μόνο η μεταφορά του προϊόντος που σερβίρουμε στους πελάτες.

1) Καταστήματα που σερβίρουν πακέτο δεν θα έχουν τα φώτα του σαλονιού ανοικτά και δεν θα επιτρέπουν ούτε σε ένα πελάτη να καθίσει στο σαλόνι, το οποίο προτιμότερο θα είναι οι καρέκλες και τα τραπέζια να είναι συγκεντρωμένα σε ένα μέρος του.

2) Καταστήματα που σερβίρουν πακέτο, χωρίς τραπεζοκαθίσματα, θα επιτρέπουν έως πέντε άτομα, να παραλάβουν το προϊόν που έχουν παραγγείλει και σε απόσταση από ένα έως και δύο μέτρα ανά πελάτη.

3) Καταστήματα που σερβίρουν πακέτο, αν διαθέτουν εξωτερικά τραπεζοκαθίσματα, θα τα απομακρύνουν.

4) Όσες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν ΚΑΔ για delivery μπορούν να κάνουν αναγγελία επικοινωνώντας πρώτα με το λογιστή τους.

5)Στα ελεγκτικά όργανα, Αστυνομία και Λιμενικό Σώμα, ήδη τους εδόθη εντολή να ενημερώσουν τις επιχειρήσεις μας.

6) Σε περίπτωση που συλληφθεί επιχείρηση που λειτουργεί και σερβίρει στο σαλόνι της, τα μέτρα και οι κυρώσεις είναι εξοντωτικά, Αυτόφωρο – χιλιάδες ευρώ πρόστιμο.

7) Οι τρέχουσες υποχρεώσεις (ΦΠΑ, ΟΑΕΕ, Ρυθμίσεις κ.λ.π.), θα ανασταλούν με τα νέα μέτρα τα οποία θα ανακοινώσει η κυβέρνηση.

8) Αναστέλλονται όλε οι δίκες σε όλα τα δικαστήρια της χώρας,. Όσοι συνάδελφοι έχουν ασφαλιστικά μέτρα με την GEA θα επαναπροσδιοριστεί δικάσιμος και θα επιδοθεί στην επιχείρηση

9 ) Οι καταστάσεις που δημιουργεί ο κορονοϊός στην λειτουργία των επιχειρήσεών μας είναι απρόβλεπτος και τα ΠΑΝΤΑ αλλάζουν με νέες κυβερνητικές αποφάσεις. Ας συνειδητοποιήσουμε την επικινδυνότητα που διατρέχουμε οι ίδιοι, η χώρα μας και όλοι μαζί να βάλουμε ΠΛΑΤΗ. (ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ)