Υπάρχουν ακριβώς 12 τύποι μπριζόλας, ούτε περισσότεροι, ούτε λιγότεροι.

Πρόκειται, σίγουρα, για μια απόλυτη θέση, με την οποία πολλοί θα διαφωνήσουν. Αλλά ποια είναι τα κριτήρια για να πεις για ένα κομμάτι κρέας ότι είναι μπριζόλα; Ο Amiel Stanek είναι εδώ για να καταργήσει τα χαρακτηριστικά των 12 τύπων μπριζόλας που βασίζονται στην κοπή, τη φυλή βοοειδών, τη διατροφή και την ηλικία και για πόσο καιρό το κρέας παλαιώθηκε.

Είτε πρόκειται για το πάντα δημοφιλές T-bone του Angus, είτε για το Piedmontese, κάθε μπριζόλα έχει τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά. Δείτε το παρακάτω βίντεο για τις λεπτομέρειες.