Το να κάνει κανείς μια στάση στα τοπικά καταστήματα καφέ για την πρωινή συνήθεια, στο δρόμο για δουλειά είναι κάτι που όλοι, σχεδόν κάνουν. Αλλά αυτό που πολλοί από δεν γνωρίζουμε είναι ότι μπορούμε να μεταφέρουμε την εμπειρία του πρωινού μας καφέ στο επόμενο επίπεδο συνδυάζοντάς τον με ορισμένα τρόφιμα.

Εδώ είναι μερικά από αυτά, σύμφωνα με το javajavamoola.com:

Αποξηραμένα φρούτα και ξηροί καρποί

Τα αποξηραμένα φρούτα είναι εξαιρετικά υγιεινά με τον καφέ και μπορούν να καταναλωθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ως υγιεινό σνακ ή μετά από ένα γεύμα. Είναι γεμάτα πρωτεΐνες, βιταμίνες και φυτικές ίνες. Μερικοί από τους ξηρούς καρπούς που θα μπορούσατε να προσφέρετε είναι αμύγδαλα, καρύδια, αποξηραμένα βερίκοκα κ. α..

Σάντουιτς

Τα σάντουιτς είναι εξαιρετικά ευέλικτα τρόφιμα που τρώγονται ως γεύματα και ως σνακ, ή και τα δύο. Μπορεί κανείς να παραγγείλει ένα για μεσημεριανό γεύμα σε ένα εστιατόριο ή να απολαύσει ένα ελαφρύ ψημένο με τυρί το βράδυ. Μερικοί τύποι σάντουιτς που συμπληρώνουν τον καφέ είναι αυτά με ζαμπόν και τυρί, λαχανικά, αλλαντικά και ψητό κοτόπουλο.

Donuts

Ο καφές με ντόνατς είναι ένας συνδυασμός που δεν μπορεί ποτέ να πάει στραβά. Η γλυκιά γεύση που αφήνει στο στόμα είναι σίγουρα ικανοποιητική. Είτε πρόκειται για το κλασικό απλό ντόνατ, ή κάποιο γεμιστό – σίγουρα θα είναι η τέλεια προσθήκη στον πρωινό ή απογευματινό καφέ.

Αυγά 

Τα αυγά μπορούν να μαγειρευτούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, μερικοί από τους οποίους περιλαμβάνουν το κλασικό τηγανητό αυγό, ομελέτα και βραστά αυγά. Μπορούν να καταναλωθούν ανά πάσα στιγμή και είναι από τα καλύτερα συνοδευτικά για ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ.

1η δημοσίευση: 25 Αυγούστου, 2020