tumblr_nuaj0asLm51uq5n6vo1_1280-750x750

ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ μανιτάρια
  • 1κγ πάστα σκόρδου
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 3 κ σούπας βούτυρο
  • αλάτι/πιπέρι
  • 3 σταγόνες ξύδι μπαλσάμικο (στην κυριολεξία 3 σταγόνες)
  • 2 κ σούπας μαϊντανός ψιλλοκομμένος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ξεφλουδίστε τα μανιτάρια και κόψτε το κάθε ένα στα 4. Λιώστε το βούτυρο στο τηγάνι σας και τσιγαρίστε σε δυνατή φωτιά τα μανιτάρια για 5 λεπτά μέχρι να βγάλουν το ζουμί τους.
  2. Σε ένα μούλτι, προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και 1 κ.γ. λάδι. Χτυπήστε μέχρι να γίνει  πάστα. Προσθέστε το στο τηγάνι και τσιγαρίστε σε δυνατή φωτιά για άλλα 3 λεπτά.
  3. Χαμηλώστε την φωτιά και αφήστε τα μανιτάρια να σιγοψηθούν για άλλα 5 λεπτά. Μὀλις ετοιμαστούν, βάλτε το αλάτι, πιπέρι, τις 3 σταγόνες ξύδι και τον μαϊντανο και σερβίρετε ζεστά! Τόσο απλά, τόσο νόστιμα!

about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!