ΥΛΙΚΑ

  • 2 1/2 πακετα μπισκότα πτι μπερ
  • 300γρ βούτυρο βιτάμ
  • 600γρ γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 ζαχαρούχο γαλα (400γρ)
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • ξύσμα απο ένα ένα πορτοκάλι
  • κανέλα για σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα απλώνουμε σε ενα πυρέξ. Λιώνουμε το βούτυρο και το χύνουμε πάνω απο τα μπισκότα.
  2. Ανακατεύουμε καλά και φτιάχνουμε την βάση για το γλυκό, πιέζοντας με ενα κουτάλι για να είναι ομοιόμορφα μοιρασμένο.
  3. Σε ενα μπόλ αδειάζουμε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο, το ξυσμα πορτοκαλιού και το χυμό λεμονιού. Ανακατευουμε καλά και απλώνουμε την κρέμα πανω απο τα μπισκὀτα.
  4. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για 2 με 3 ωρες ή ακόμη καλύτερα σερβίρουμε την επόμενη μέρα με λίγη κανέλα. Ταιριάζει απίστευτα!

about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!