Είστε στην κουζίνα και ετοιμάζετε ένα στρούντελ με μήλο και αχλάδι και βλέπετε ότι έχετε φτιάξει πάρα πολύ γέμιση; Βάλτε το στην άκρη και να δημιουργήσετε ένα γευστικό και εντυπωσιακό γλυκό!

Φτιάξτε ζελέ της αρεσκείας σας και χωρίστε το σε ποτήρια στο 1/3. Αφήστε το να δέσει  για τουλάχιστον δύο ώρες. Στη συνέχεια, προσθέστε γέμιση στη μέση. Η γέμιση μπορεί να είναι από οποιασδήποτε επιδόρπιο που σας έχει απομείνει! Μην περιοριστείτε σε αυτό. Απλά αυτός ο συνδυασμός καραμελωμένων φρούτων με καρύδια και σταφίδες είναι δοκιμασμένο και θα δώσει μια επιπλέον εορταστική αίσθηση μέσα στον χειμώνα!

Χτυπήστε λίγη κρέμα γάλακτος χωρίς ζάχαρη, βάλτε την ως τελευταία στρώση και πασπαλίστε με μερικά καρύδια στην κορυφή! Ελπίζω να σας αρέσει η ιδέα μου! Καλή απόλαυση!


about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!