20161019_223810-750x750

ΥΛΙΚΑ

  • 4 μπανάνες πολύ ώριμες
  • 200γρ καστανή ζάχαρη ακατέργαστη από ζαχαροκάλαμο (μαύρη)
  • 3/4 κούπας λάδι
  • 2 αβγά
  • 1½ κούπα αλέυρι
  • ½ κούπα κακάο
  • 1 κγ σόδα μαγειρικής
  • ½ κγ αλάτι
  • 1 κγ εσάνς βανίλιας
  • ½ κούπα κουβερτούρα σε σταγόνες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατέψτε σε ένα μπόλ ολα τα στεγνά υλικά. Το κακάο, να το περάσετε από ένα σουρωτήρι επειδή μπορεί να σβολιάσει.
  2. Σε ένα πιατάκι, πατήστε τις μπανάνες με ένα  πιρούνι μέχρι να λιώσουν. Βάλτε τις σε ένα άλλο μπόλ (πιο μεγάλο) με τα υπόλοιπα υλικά. Έπειτα, ρίξτε τα στεγνά σταδιακά μέσα στα υγρά υλικά. Ανακατέψτε καλά και στο τέλος, προσθέστε τις σταγόνες κουβερτούρας.
  3. Λαδώστε μια μακρόστενη φόρμα και ψήστε για 1 ώρα σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου.
  4. Όταν το βγάλετε, αφήστε το να κρυώσει για 20 λεπτά πρωτού το βγάλετε. Πασπαλίστε με άχνη και σερβίρετε!

about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!