ΥΛΙΚΑ

  • 100ml κόκκινο ξηρό κρασί NEMEA
  • Χυμό απο μισό πορτοκάλι
  • 2κγ μέλι
  • 1 ξυλάκι κανέλας
  • 1 αστεροιδή γλυκάνισσο
  • 1κγ ξύσμα πορτοκαλιου
  • 1 λεπτή φλούδα πορτοκαλιού

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνετε σε μια μικρή κατσαρόλα πρώτα το κρασί και μόλις πάρει βράση, ρίξτε τα υπὀλοιπα υλικά. Αφήστε το για 10 λεπτά το πολυ σε μέτρια προς σιγανή φωτιά. Για περισσότερο άρωμα και γέυση απο τα μπαχαρικά, στραγγίστε τα τελευταία στιγμή πρωτού σερβίρετε! Η παραπάνω δοσολογία είναι για 2 μικρά ποτήρια κρασί Διπλασιάστε για μεγάλη παρέα! Καλή απόλαυση

 


about-img-298x300
Συνταγή από το: GREEK MAMA CHEF

Είμαι η Μαριαλένα και είμαι από την Κρήτη & την όμορφη Θεσσαλονίκη όπου και ζω. Το Greekmamachef είναι η λαχταριστή μου ασχολία. Ελπίζω να σας αρέσουν οι συνταγές μου!